Stora KK/Lilla PQ 2017

Tre år kan gå fort när man har roligt och det är åter igen dags för AF-borgen att öppna upp sina dörrar för att fira just er – ni som under en tid lagt ner hela er själ i nationens hjärta.

Stora Kuratorskollegiet (Stora KK) har gamla anor och hölls för första gången redan på 1920-talet. De inbjudna var sittande och tidigare kuratorer, samt ordförande i Lunds studentkår. Även idag bjuds ordförande, både sittande och emeriti, för nuvarande Lunds universitets Studentkårer in och deltar i festiviteterna. Lilla PQ är en aningen yngre tradition, men ack så rolig. Hit anmodas de tio senaste årens kuratelare. Det är två separata middagar som sammanstrålar i en härlig fest.

I detta event kommer ni att kunna få de senaste uppdateringarna om denna festliga tillställning samt schema för fotografering.

För frågorna gällande själva balkvällen den 4 februari 2017 var vänlig kontakta Kuratorskollegiet via overmarskalk@kuratorskollegiet.se. Har ni frågor kring nationernas egna event, så som middagar och frukostar, kring balerna är det bättre att vända sig till sin hemmanations sittande kurator:

Gabriella Nadjafi, Östgöta nation
q@ostgota.nu

Elin Söderberg, Västgöta nation
q@vgnation.se

Mortimer Henningsson, Lunds nation
q@lundsnation.se

Martin Brandt, Malmö nation
q@malmonation.com

Boman Lyngfelt, Helsingkrona nation
q@helsingkrona.se

Kristoffer Levin, Sydskånska nationen
q@sydskanska.se

Karin Johansson, Kristianstads nation
q@krnation.se

Filippa Wieselgren, Blekingska nationen
q@blekingska.se

Nils Johansson, Göteborgs nation
q@goteborgsnation.com

Julia Herou, Hallands nation
q@hallandsnation.se

Ida Runemark, Kalmar nation
q@kalmarnation.nu

Simon Ingvarsson, Wermlands nation
q@wermlandsnation.se

Vi ses den 4 februari!