Gästkort under Siste april

Som alltid på våren är det snart dags för Siste april!

Denna lundensiska högtid firas som vanligt med en massa olika evenemang på nationerna under flera dagar. Under denna utsträckta helg bjuder nationerna på allt mellan livespelningar, första maj-luncher, picknickgötte, utomhuslounger, bra band och härligt häng!

Ska du besöka Lund under Siste april?

Till skillnad från andra tider på året behövs det under dessa dagar ett Siste april-gästkort. Detta gästkort fungerar på så sätt att om man vill ha ett gästkort som sträcker sig över 29 april, 30 april eller 1 maj, måste man köpa ett Siste april-gästkort istället för ett vanligt gästkort.

Siste april-gästkorten kostar 100 kronor, varar i sju dagar och kan köpas på alla nationer (undantaget Smålands). Som vanligt måste man uppvisa bevis på att man är student vid ett universitet eller högskola för att ha möjlighet att köpa gästkort.

Har du några frågor kring gästkort eller liknande, så tveka inte att höra av dig till någon av nationerna.

Vi hoppas att vi får se så många som möjligt på nationerna kring Siste april och vet att ni kommer att ha en oförglömlig helg!